Ajax Jeugd: O15 wint mini-Klassieker (4-1)

Ajax O15 is het seizoen uitstekend begonnen. Op Sportpark de Toekomst werd Feyenoord met 4-1 verslagen. Naci Unuvar (2), Kenneth Taylor en Sontje Hansen waren de doelpuntenmakers.

De talenten kwamen in de wedstrijd nog met 0-1 achter na een misverstand achterin de defensie van Ajax. Binnen tien minuten draaide O15 de wedstrijd via doelpunten van Naci Unuvar en Kenneth Taylor volledig om, 2-1. Na rust werden de bezoekers bij vlagen weggetikt door de Amsterdammers. Via Sontje Hansen en Naci Unuvar eindigde de wedstrijd op 4-1.

Opstelling Ajax O15:Dieker; Hoever, Warmerdam, Aksit, Scholten; Beelen, Taylor, Unuvar; Allouch, Hansen, El Kadiri.

Wedstrijdverloop Ajax O15-Feyenoord O15:’24. 0-1 Feyenoord O15’31. 1-1 Naci Unuvar’34. 2-1 Kenneth Taylor’68. 3-1 Sontje Hansen’70. 4-1 Naci Unuvar

Het bericht Ajax Jeugd: O15 wint mini-Klassieker (4-1) verscheen eerst op Ajax1.nl -Official Ajax Fansite met het laatste Ajax nieuws.