Doelman Groothuizen mogelijk definitief naar FC Nordsjælland

Bron: ajaxfanzone.nl

Indy Groothuizen is momenteel verhuurd aan de Deense club FC Nordsjælland en als het aan die club ligt dan maakt de doelman in de zomer de definitieve overstap naar Denemarken. De club heeft een optie tot koop bedongen in de huurdeal en mogelijk gaat de club daar gebruik van maken. Zo geeft Carsten Jensen, sportief directeur van FC Nordsjælland, aan.

‘Indy doet het uitstekend hier en hij is nog volop in ontwikkeling. We hebben een optie tot koop bedongen in het huurcontract en dat gaan we komende zomer natuurlijk bespreken met zijn huidige werkgever Ajax’. De doelman is zelf minder uitgesproken over zijn toekomst en laat weten nog geen beslissing te hebben genomen. ‘Mijn contract bij Ajax loopt nog tot 2018 maar ik heb nog niks gehoord uit Amsterdam. Bij Nordsjaelland hebben we er ook nog niet echt over gesproken. De komende maanden doe ik gewoon mijn best en dan zien we het wel. Het is nu niet het juiste moment om erover te praten’.

Bron: Tipsbladet

Likes(21)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/01/13/doelman-groothuizen-mogelijk-definitief-naar-fc-nordsjaelland/

Gegevens

Spelers: Indy Groothuizen
Onderwerpen: Huur, Verhuur, Transfers
Tags: Nieuws