“Matthijs de Ligt gaat wereldklasse worden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens FOX Sports presentatoren Hans Kraay jr., Hélène Hendriks en Toine van Peperstraten is Matthijs de Ligt het talent van 2016. En dat is volgens hen niet alleen gunstig voor Ajax, maar ook voor het Nederlands Elftal.

“Matthijs de Ligt van Ajax is een hele grote, sterke centrale verdediger. Een jongen van 17 jaar die het lichaam heeft van een ervaren Italiaanse verdediger”, begint Kraay jr. zijn lofzang. “Zijn aannames zijn altijd goed. Als hij een bal aanneemt en hij wordt afgejaagd dan ligt de bal alweer open. De bal ligt klaar om kort te spelen of de bal ligt klaar om diep te spelen en daarnaast kan hij  ook nog goed koppen.”

Van Peperstraten: “Ik zie in hem een echte, grote Nederlandse verdediger. Hij zal straks ongetwijfeld het Nederlands Elftal gaan halen. Dat hij al op zo’n jonge leeftijd is doorgebroken, betekent dat we nog lang van hem gaan genieten en profiteren.”

“Hij straalt zoveel rust uit. Hij heeft alles mee. Zijn fysiek is helemaal in orde. Hij traint nu bij Ajax met Troy Douglas aan zijn snelheid. Ik denk dat hij uiteindelijk wereldklasse gaat worden”, sluit Hendriks af.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/matthijs-ligt-gaat-wereldklasse-worden/