Ajax o19 speelt gelijk tegen Willem II: 1-1

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax o19 heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Willem II o19 en ondanks de forse voorsprong in de competitie had trainer Aron Winter zich zeker een andere middag voorgesteld tegen de leeftijdsgenoten uit Tilburg.

Ajax begon slordig aan de wedstrijd en kwam dan ook niet tot veel kansen. Vlak voor rust was de eerste kans wel meteen raak en scoorde Dani de Wit met een fraaie kopbal de 1-0. Na de thee was het beeld niet veel anders en na een handsbal in het strafschopgebied kregen de Ajacieden de kans om op 2-0 te komen. Dit gebeurde echter niet want keeper Sprangers wist de inzet van Dani de Wit te keren. Vlak voor tijd lag de bal opnieuw op de stip maar nu aan de andere kant na een overtreding van doelman De Lange. Willem II wist via Koks het buitenkansje wel te benutten en nam hiermee een punt mee naar Tilburg.

Opstelling Ajax O19: De Lange, Bakboord (45. Ter Heide), Doekhi (65. Bakker), Sidoel, Kemper; D. De Wit, Antonucci (45. Matusiwa), Flemming; Nunnely, Lopez (73. Blöte), M. de Wit (45. Lang)

Bron: Ajax.nl

Likes(10)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/17/ajax-o19-speelt-gelijk-tegen-willem-ii-1-1/

Gegevens

Spelers: Aron Winter
Onderwerpen: Keeper, Trainer, Penalty
Tags: Nieuws