Jong Ajax-trainer Keizer waakt voor ‘roofbouw’ op talenten

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax draait dit seizoen als een trein. De ploeg van trainer Marcel Keizer staat met dertig punten uit zestien wedstrijden op de derde plaats in de Jupiler League. Met nog drie wedstrijden tot aan de winterstop voor de boeg hoopt Keizer de komende weken zo goed mogelijk door te komen, als het kan zonder blessures. “Het is belangrijk om goed te blijven kijken naar de fysieke belasting die we onze jonge spelers geven. We willen heel graag weerstand in trainingen en wedstrijden maar dat moet niet leiden tot blessures”, zegt de trainer van de beloften op de clubsite. “Gelukkig hebben we in de staf genoeg kennis om voor elke speler een passend schema te maken.”

Het beloftenteam van Ajax speelt wekelijks in een andere samenstelling en het is voor Keizer altijd maar afwachten over welke spelers hij de beschikking heeft. Voor Keizer is het een wekelijks terugkerende puzzel, waar hij zo goed mogelijk probeert mee om te gaan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/12/01/jong-ajax-trainer-keizer-waakt-voor-roofbouw-op-talenten/

Gegevens