Boilesen speelde nog geen minuut, maar ligt wel op schema

Bron: www.ajaxlife.nl

Boilesen in Ajaxshirt lijkt alweer een eeuwigheid geleden. © Ajax Images

Wij dachten: eens kijken hoe Nicolai Boilesen het doet sinds zijn vertrek bij Ajax. Dus tijd om statistieken erbij te pakken, maar wat blijkt? De linksback speelde nog altijd geen minuut voor FC Kopenhagen. Dat is voor ons reden om met Denemarken te bellen.

Het is al anderhalf jaar geleden dat Boilesen voor het laatst een officiële wedstrijd speelde. Het is een wedstrijd waar hij liever niet aan wordt herinnerd. Ajax speelde barslecht en verloor met 2-1 van FC Dordrecht, waarbij de aanvoerder er slecht uitzag.

Dat was mei 2015, inmiddels is het november 2016. En sinds die zonnige dag in Dordt speelde Boilesen geen minuut meer. Hij raakte bij Ajax op een zijspoor en de gewenste transfer naar een grote competitie bleef uit, waarna Kopenhagen toehapte.

De kampioen van Denemarken is actief in de Champions League en verzekerde zich zonder Boilesen van Europese overwintering, in welk toernooi staat nog open. Wij belden met Mads Glenn Wehlast, verslaggever van Ekstra Bladet, om te informeren naar de stand van zaken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20832