Ajax C1 wint Amsterdamse derby met 3-1

Ajax C1 heeft zaterdag met 3-1 gewonnen uit bij stadsgenoot AFC. Sontje Hansen, Dook de Vries en Joshua Pynadath scoorden in de Amsterdamse derby.

Al vroeg in de wedstrijd keken de Ajax-talenten tegen een achterstand aan, maar dat werd nog voor rust teruggedraaid. Sontje Hansen scoorde na 24 minuten spelen de gelijkmaker. Vervolgens zette Dook de Vries Ajax op slag van rust op voorsprong. De C1 domineerde, maar was erg slordig in balbezit. Tien minuten voor tijd scoorde Joshua Pynadath de 3-1. Vlak na de treffer van de Amerikaan was Ian Beelen nog dichtbij een doelpunt. Eerst werd zijn schot gekeerd door een AFC-speler en de volgende poging eindigde in de handen van de keeper.

Wedstrijdverloop AFC C1 – Ajax C1:‘3. 1-0 AFC’24. 1-1 Sontje Hansen’31. 1-2 Dook de Vries’59. 1-3 Joshua Pynadath

Bijna 1000 voetbalartikelen in de SALE!

Opstelling Ajax C1:Zimonyi; Bonnah, Hoever, Kasanwirjo, Scholten; Beelen, De Waal, De Vries (’44. Pynadath); Allouch (’44. Unuvar), Hansen, El Kadiri.