Standard vreest hoge boete en gaat harde maatregelen treffen

Bron: ajaxfanzone.nl

De clubleiding van Standard Luik gaat harde maatregelen nemen tegen de supporters die het donderdagavond nodig vonden om brandende fakkels vanuit het uitvak in de Amsterdam Arena in het ondergelegen familievak te gooien. De club laat weten zich diep te schamen en de daders dan ook fors te straffen.

‘Het is ondenkbaar en onvergeeflijk dat dergelijke materialen naar andere mensen in het stadion gegooid worden’, schreef de leiding van Standard Luik vrijdag in een verklaring. ‘Mensen die dit niet begrijpen, horen niet thuis op de tribunes’, zo laat het bestuur van Standard vrijdag weten. Standard gaat samen met Ajax de videobeelden bekijken en vreest tevens voor een forse straf van de UEFA. Daarnaast is het imago van Standard Luik aangetast op internationaal niveau en dat is iets wat behoorlijk in het verkeerde keelgat is geschoten bij het bestuur van de Belgische club.

Zie ook eerder bericht:

29-09-2016: Fakkelgooiers worden opgespoord door Ajax en Standard, ook toiletbrand in Arena

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/30/standard-vreest-hoge-boete-en-gaat-harde-maatregelen-treffen/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Bestuur, Supporters, UEFA
Tags: Nieuws