Eindelijk weer fijn Europees avondje in de Arena!

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn de laatste tijd niet verwend als het aankomt op Europese avondjes in de Amsterdam Arena. Er dreigde zelfs een recordaantal remises op rij. Dit gegeven werd gelukkig net op tijd afgewend. Ajax maakte er tegen Standard Luik weer eens een mooi avondje van en won met 1-0!

Als Ajax wint, dan maken we een wallpaper. Meestal komt er wel een juichfoto in aanmerking voor deze plaat, maar Kasper Dolberg is niet zo'n lachebekje. Als de Deen dan de enige doelpuntenmaker blijkt, wordt het zoeken geblazen.

Dan moet je omdenken, zoals dat heet. Gelukkig viel er een en ander om te denken. Ajax won niet alleen, het was ook sfeervol. Met dank aan de boys op de F-side, die negentig minuten lang achter onze club uit Amsterdam stonden. Het zegt genoeg dat deze foto is gemaakt tijdens de ereronde.

De laatste Europese overwinning in de Arena, vorig jaar tegen FK Jablonec, was het amper waard om een rondje te lopen. De winstpartij op Standard Luik is wel het vieren waard. Vandaar dat we deze wallpaper presenteren, zet 'm snel op je telefoon!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20507

Gegevens

Spelers: Kasper Dolberg
Onderwerpen: ArenA, Doelpunt, F-side