A1 zonder dispensatiespelers naar IJsland

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 treedt woensdagavond zonder ingeschreven dispensatiespelers aan tegen Breidablik. Coach Aron Winter heeft Adham El Idrissi, Stan van Bladeren en Mauro Savastano op papier, maar zij gaan niet mee naar IJsland.

Van Bladeren speelde sinds blessureleed afgelopen zomer nog geen minuut, Savastano is geblesseerd en El Idrissi ontbreekt ook. Zoals eerder bekend werd gemaakt, reizen Matthijs de Ligt, Carel Eiting en Deyovaisio Zeefuik wel mee naar het hoge noorden. De wedstrijd, die om 18.00 uur zal beginnen, is de eerste wedstrijd voor A1 in de Domestic Champions Path. In oktober volgt de terugwedstrijd op De Toekomst.

Van de groep met spelers waar A1 dit seizoen mee begon, werden een boel teleurgesteld. Onder hen onder meer Jasper ter Heide, Noa Benninga, Zian Flemming, Conner Blöte en Pascal Struijk. Laatstgenoemde zat maandagavond om die reden op de bank bij Jong Ajax, maar debuteerde niet. Mitchel Bakker is er niet bij omdat hij met Oranje U17 op pad is. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99363/a1-zonder-dispensatiespelers-naar-ijsland