Traoré: “Maakt mij niet uit op welke positie ik speel”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bertrand Traoré is gehaald als de nummer 9 van Ajax, maar of de Chelsea-huurling daar ook het best tot zijn recht komt? De international uit Burkina Faso maakt het allemaal niet zo veel uit op welke positie hij speelt.

“Natuurlijk is hij belangrijk voor mij. De trainer kent mij goed”, zegt Traoré over zijn oude en nieuwe trainer Peter Bosz. “Bij Vitesse maakte hij een spits van mij. Eerst speelde ik altijd op de vleugel. Hij heeft van mij een completere speler gemaakt.” Traoré maakt zich niet druk over waar hij moet spelen, laat hij het Algemeen Dagblad weten. “Het maakt mij oprecht niet uit op welke positie ik speel. Voor mij blijft het eigenlijk hetzelfde. Ik wil beslissend zijn voor Ajax. Bij Chelsea zou het dit seizoen onder de nieuwe trainer Antonio Conte lastig worden om veel te spelen. Dat is een eerlijk verhaal. Voor mij is dit jaar bij Ajax daarom perfect.”

Forum (word snel en eenvoudig lid hier): Bertrand Traoré

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/24/traore-maakt-mij-niet-uit-op-welke-positie-ik-speel/

Gegevens

Spelers: Bertrand Traoré
Onderwerpen: Spits, Trainer
Tags: Interviews