Ineffectief Jong Ajax gelijk tegen Jong Cambuur

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft woensdagmiddag een oefenwedstrijd gelijkgespeeld tegen Jong Cambuur. Ondanks een veldoverwicht en best wat aardige kansen kwam de ploeg van Marcel Keizer niet tot scoren: 0-0.

Met de weer fitte Ezra Walian voor het eerst aan de aftrap was Jong Ajax vanaf minuut één de betere. Tot echt grote kansen leidde dat lang echter niet. Leon Bergsma en Vince Gino Dekker deden wel een poging, maar vonden het net niet. De Amsterdammers zetten wat aan en zagen aan de overkant prompt Cambuur gevaarlijk worden met een afstandsschot.

Vlak voor rust kreeg Jong Ajax plots de beste kansen op de zege. Walian zag een kopbal van de lijn gehaald worden en ook Adham El Idrissi vond iemand van Cambuur op de lijn. Pelle Clement en Bergsma misten kansen, waardoor de ruststand 0-0 was.

Na de thee kwamen Deyovaisio Zeefuik en Markus Bay in de ploeg, maar veel hielp het niet. De Deen was wel bedrijvig voor het doel, maar scoren lukte ook hem niet. Dekker was in de slotfase nog dichtbij met een goede actie en dito schot, maar deze ging naast. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99232/ineffectief-jong-ajax-gelijk-tegen-jong-cambuur