Bosz: ‘Gudelj en Ziyech blijven de aangewezen personen voor spelhervattingen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Peter Bosz stapt niet af van zijn plan om Nemanja Gudelj spelhervattingen te laten nemen nu Ajax ook Hakim Ziyech in huis heeft en ook beschikt over een fenomenaal schot. De roep om Hakim Ziyech als vaste vrije trappennemer klinkt luid vanaf de tribunes. Toch wil Peter Bosz daar niet aan.

‘Wij hebben vooraf bepaald wie er verantwoordelijk is voor dode spelmomenten en daar speelt keeperstrainer Carlo L’ami een grote rol in. Gudelj en Ziyech beschikken beiden over een uitstekende trap. Een rechtspoot en een linkspoot, dus zij zullen met elkaar gaan afwisselen wie de spelhervattingen neemt. Indraaiend of wegdraaiend dus iedereen weet waar hij aan toe is’. Overigens is de trainer goed te spreken over het debuut van Ziyech bij Ajax. ‘Het is knap dat hij er in zo’n korte tijd toch al staat maar Hakim kan nog veel beter. Het is ook logisch dat je na drie trainingen niet gelijk weet hoe iedereen beweegt maar dat zal hij snel door hebben, daar ben ik van overtuigd’.

Bron: Ajax.nl

Likes(68)Dislikes(18)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/09/14/bosz-gudelj-en-ziyech-blijven-de-aangewezen-personen-voor-spelhervattingen/

Gegevens

Onderwerpen: Debuut, Keeper, Trainer, Training
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax