Tweejarig stadionverbod en 60 uur werkstraf voor Vermeerpop

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De man die op 7 februari tijdens Ajax – Feyenoord een pop ophing die Kenneth Vermeer moest voorstellen, heeft vandaag zijn straf te horen gekregen. Hij mag twee jaar niet in de ArenA komen en krijgt 60 uur werkstraf. Op de pop stond rugnummer 1, de naam van Vermeer en bovendien ‘NSB’  geschreven. Met dat laatste werd verwezen naar de gevoelige overstap van Vermeer van Ajax naar Feyenoord, die op deze manier voor verrader werd uitgemaakt.

De man uit Wageningen ontkent zelf dat hij het spandoek heeft opgehangen en dat hij de pop heeft meegenomen naar het stadion. Wel geeft hij toe dat hij de pop vervolgens heeft opgehangen, maar volgens hem had hij niet gezien dat er ‘NSB’ op de voorkant van het shirt stond. Pas nadat vrienden hem berichtten over de tekst, zou hij de pop hebben weggehaald. Zowel Ajax en Vermeer hadden aangifte gedaan tegen de man, bovendien had de man van Ajax ook al een stadionverbod gekregen.

Forum: Kenneth Vermeer

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/07/tweejarig-stadionverbod-en-60-uur-werkstraf-voor-vermeerpop/

Gegevens

Spelers: Kenneth Vermeer
Onderwerpen: ArenA, Spandoek, Stadionverbod
Tags: Nieuws