Van Hanegem: “Club die Ziyech binnenhaalt wordt kampioen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Binnen drie dagen of eerder zal de nieuwe club bekend worden van Hakim Ziyech. De kans is aanwezig dat de 23-jarige aanvallende middenvelder van FC Twente wordt ingelijfd door Ajax. Dit tot zeer groot ongenoegen van een zekere Rotterdamse brombeer.

Willem van Hanegem heeft nog de hoop van een kind dat zijn Feyenoord de Marokkaanse middenvelder zal binnenhalen, want Ziyech is het pad naar succes. “Het is vrij snel om te zeggen, maar de club die hem binnenhaalt wordt kampioen”, zegt Van Hanegem in het programma van FC Rijnmond. “Het zou geweldig zijn als dat Feyenoord zou zijn. Hij is een speler die veel mogelijkheden heeft om te scoren en doelpunten zelf voor te bereiden. Ik heb in Nederland niet één zo’n speler gezien.” De Rotterdamse club is vooralsnog na 4 (gewonnen) wedstrijden de koploper van de eredivisie. “Dat zegt niets. Vorig jaar begonnen ze ook goed. Dat was qua puntenaantal geweldig, maar niet qua spel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/28/van-hanegem-club-die-ziyech-binnenhaalt-wordt-kampioen/