Klaassen herhaalt riedeltje: “Moeten ons schamen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax was gebrand op revanche na vorig seizoen. Ajax was gebrand op revanche na het gelijkspel tegen Roda thuis (2-2) van vorige week. Resultaat: gisteren kansloos met 1-2 verliezen tegen  Willem II. Aanvoerder Klaassen had zijn dag ook weer niet.

“Ik sta hier met een heel slecht gevoel. We moeten ons schamen als je van zo’n team verliest”, begint de 23-jarige Ajacied zijn beklag voor de camera’s van Ajax TV. “In de eerste helft gaat het helemaal mis na die snelle goal. Zij kwamen telkens onder onze druk uit en daar kwamen wij niet eens onderuit, tegen zo’n ploeg. Dat is echt een schande.” Klaassen is nog niet klaar. “Het is tekenend voor onze eerste helft dat we er overal niet kort op zaten en te laat kwamen. Willem II begon afwachtend en ging later iets meer druk zetten. Normaal zou dat juist positief voor ons moeten zijn, omdat je dan meer ruimte krijgt. Maar als je zo slap speelt dan lukt dat niet”, aldus de Ajacied die vast nog wel eens terugdenkt aan de belangstelling van Napoli.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/21/klaassen-herhaalt-riedeltje-moeten-ons-schamen/

Gegevens

Spelers: Davy Klaassen
Onderwerpen: Ajax TV, Doelpunt
Tags: Interviews