Bosz blij met eerste uur, veerkracht en supporters

Bron: www.ajaxlife.nl

Peter Bosz gebruikt een blessurebehandeling voor wat bijstuurwerk©Pro Shots

Peter Bosz kijkt met vertrouwen vooruit naar de return tegen FK Rostov. Hoewel de teleurstelling nog overheerste na het gelijkspel (1-1) zag de trainer zijn ploeg het beste uur van dit seizoen afwerken en was vol lof over het Ajaxpubliek. “Zij waren negentig minuten goed.”

Zo kritisch als Bosz zich na de 2-2 tegen Roda JC over zijn elftal uitliet, zo positief was de oefenmeester na het tweede opeenvolgende gelijkspel in de eigen Arena. “Ik heb een uur lang het Ajax gezien zoals ik dat graag wil zien. We zetten constant druk, zette Rostov hoog vast en als we de bal kwijtraakten, zetten we de druk erop. Dat hebben we heel goed gedaan tegen een ploeg die het moet hebben van counteren. We hebben niet een counter weggegeven.”

Het gelijkspel, inclusief gevoelige tegentreffer, omschreef hij als ‘teleurstellend’. “Het is vervelend dat je met 1-0 achter komt, maar de ploeg heeft veerkracht getoond. De gelijkmaker was meer dan terecht en daarna bleven ze jagen op de voorsprong. We hebben grote kansen gecreëerd. Die hadden er in gemoeten. We hadden moeten winnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20217

Gegevens