Van Halst: ‘Ajax belde niet voor Ziyech: Denk je dat ik jok?’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech wordt de laatste tijd weer in verband gebracht met Ajax, maar in Enschede heeft men niets gehoord uit Amsterdam. “Nee”, aldus FC Twente-directeur Jan van Halst tegenover de NOS.

“Weet je zeker dat Marc Overmars jou de afgelopen week niet gebeld heeft?”, is de vervolgvraag. “Waarom stel je die vraag nog een keer? Denk je dat ik jok tegen jou? Tegen jou zou ik nooit durven liegen. Het is gewoon niet zo”, aldus Van Halst.

Volgens Van Halst hoeft het noodlijdende FC Twente Ziyech zelfs helemaal niet te verkopen. De club zou momenteel een ‘financieel vangnet’ hebben waardoor een transfer niet eens nodig is. Volegsn Van Halst is het zelfs niet uitgesloten dat Ziyech gewoon in Enschede blijft, om vervolgens toch de deur naar de Nederlandse top 3 weer op een kier te zetten door te stellen dat een overgang binnen Nederland nog steeds mogelijk is. Wat Ziyech zelf wil is volgens hem ook belangrijk.

Zie ook eerdere berichten

Likes(21)Dislikes(56)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/14/van-halst-ajax-belde-niet-voor-ziyech-denk-je-dat-ik-jok/

Gegevens

Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws