ADO Den Haag doet moeilijk over 2 ton voor Becker

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Sheraldo Becker wil graag naar ADO Den Haag en ADO Den Haag wil graag de buitenspeler van Ajax binnenhalen. Maar toch niet zo graag dat ze er twee ton voor willen neerleggen. Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, weet van geen wijken.

“Een transfer leek geen hels karwei, maar daar denken ze in de Hofstad inmiddels heel anders over. In de voorbije weken dreef Marc Overmars de Hagenaars tot waanzin”, zegt Ajax-watcher Freek Jansen van Voetbal International. “Een reputatie die hij bij vrijwel alle Nederlandse clubs geniet. Met Ajax onderhandelen is een ruw gevecht aangaan met de directeur voetbalzaken, die zelden van wijken wil weten.” Overmars wil dus twee ton voor Becker, die bij Ajax nog een jaar onder contract ligt. “Het is de harde manier van zaken doen, die Overmars tot een zeer begenadigde verkoper heeft gemaakt. Een kwaliteit waarmee hij de clubkas van Ajax heeft opgebouwd tot een roemrijke schatkamer.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/10/ado-den-haag-doet-moeilijk-over-2-ton-voor-becker/

Gegevens