Veltman: “Conditioneel wordt er meer gevraagd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gisteren werd een goede trainingsweek slecht afgesloten doordat Ajax met 4-3 van FC Liefering verloor. Joël Veltman merkt dat er conditioneel meer wordt gevraagd. “Voor de lokale toeschouwer was het een leuke wedstrijd, maar voor ons niet. We mogen niet van gasten van achttien jaar verliezen”, vertelt de 24-jarige verdediger in gesprek met Ajax Life.

Vooral de eerste helft baarde zorgen. De beoogde basisploeg werd flink afgetroefd door de jonge spelers van Liefering. “Je zag ook wel dat ze langer in training zijn dan wij en dat ze er vol invlogen. Opbouwend ging het bij ons wel prima, maar we hebben geen kansen gecreëerd. De jonge jongens hebben het in de tweede helft beter gedaan. Wij hebben 2-0 verloren, zij gewonnen. Nee, het was niet goed.”

“Het is lekker om in training te zijn. Het is klote dat we die wedstrijd verliezen, maar het was wel een goede week”, vervolgt hij. “In de bergen werk je goed aan je conditie. Dat is wel nodig, want met het doordekken en snel weer herpositioneren wordt er conditioneel meer van ons gevraagd.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-conditioneel-wordt-er-meer-gevraagd/