Hier verblijft Ajax in Australië... euhm, Oostenrijk!

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajacieden verblijven op een plek om jaloers op te zijn. © Pro Shots

Ajax is onderweg naar Australië. Euhm, Oostenrijk. We bedoelen Oostenrijk! Andre Onana zette ons via Snapchat even op een dwaalspoor, maar het is toch echt Oostenrijk. Mayrhofen om precies te zijn. Dat scheelt toch zo'n twintig uur vliegen. Wij hebben wat plaatjes van de eindbestemming.

Het is zeker niet de eerste keer dat Ajax naar Oostenrijk gaat, maar Mayrhofen is wel nieuw als het gaat om een trainingsweek met het oog op een nieuw seizoen. Misschien dat diverse spelers er al eens zijn geweest in de kerstvakantie, maar toen was de omgeving wit. Nu zijn de bergen groen.

De trip van Ajax naar Mayrhofen maakt deel uit van een nieuw afgesloten sponsordeal. Ajax roept heel enthousiast dat het in Oostenrijk verblijft en de plaatselijke VVV betaalt het hotel, zo zit dat ongeveer in elkaar.

Over dat hotel gesproken... De fotograaf van Pro Shots is alvast ter plekke en die schoot wat plaatjes van het onderkomen van de Ajacieden, plus het trainingsveld. Het ziet er typisch Oostenrijks dus goed uit!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19978

Gegevens

Spelers: Andre Onana
Onderwerpen: Sponsor, Training