‘Naast Ajax en Sevilla toont ook AS Monaco interesse in Bruma’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft onlangs kenbaar gemaakt dat het interesse heeft in de Portugees Bruma die momenteel op de loonlijst staat bij Galatasaray. Bruma kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Real Sociedad en heeft het daar naar behoren gedaan. De speler kan dan ook rekenen op belangstelling en naast Ajax en Sevilla heeft ook AS Monaco de Portugees op de radar. Galatasaray heeft inmiddels een prijskaartje van acht miljoen om de nek van Bruma gehangen die zowel op de flanken als achter de spits inzetbaar is.

Bruma werd geboren in Guinee-Bissau, en verhuisde als kind naar Portugal. Hij doorliep de jeugdopleiding van Sporting Club de Portugal. Op 11 augustus 2012 maakte hij zijn profdebuut in het eerste elftal van die club.Begin september 2013 werd Bruma na een conflict met Sporting voor een bedrag van 10 miljoen euro verkocht aan Galatasaray, waar hij zijn handtekening zette onder een vijfjarig contract. Bruma heeft hierdoor nog een contract tot medio 2018 in Instanbul.

Bron: Foot Mercato

Likes(46)Dislikes(15)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/10/naast-ajax-en-sevilla-toont-ook-as-monaco-interesse-in-bruma/