Siem gaat broer Luuk wel even plagen bij landstitel Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Sinds 2010 had de familie De Jong elk jaar wel een feestje omdat een van beide zoons betrokken was bij de landstitel. Dit jaar kan dat voor het eerst anders zijn waarbij Siem zijn broer Luuk alles gunt maar hoopt op een landstitel voor Ajax. Luuk was in 2010 en 2015 betrokken bij de landstitel terwijl Siem in 2011, 2012, 2013 en 2014 het zilverwerk omhoog mocht houden.

‘Komende zondag volg ik de ontknoping voor de televisie thuis in Engeland want zaterdag spelen we tegen Aston Villa en lopen we op zondag uit zodat ik niet op tijd in Nederland kan zijn. Het was wel mooi geweest om bij mijn oude jeugdliefde De Graafschap aanwezig te zijn maar helaas. Misschien dat het nog even spannend gaat worden op De Vijverberg maar uiteindelijk zie ik Ajax wel winnen en hoop natuurlijk dat zij de titel pakken.  Ajax blijft gewoon mijn club. Het levert een beetje dubbel gevoel. Ik gun Luuk ook succes, maar als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha’.

Bron: Elfvoetbal

Likes(101)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/05/04/siem-gaat-broer-luuk-wel-even-plagen-bij-landstitel-ajax/

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Kampioen
Tags: Nieuws