De Boer gebruikt golfkar XL om training Ajax bij te wonen

Bron: www.ajaxlife.nl

We hebben bovenstaande plaat even geleend van de club. © AFC Ajax

Het is deze dagen een beetje behelpen voor Frank de Boer. De trainer is recent geopereerd aan zijn gescheurde achillespees en dat is echt een nare blessures. Nare blessures zijn niet alleen naar, ook onhandig. Maar van onhandige dingen worden mensen weer inventief om toch hun werk te kunnen doen.

Ook De Boer wil graag gewoon zijn werk doen. Hoewel Hennie Spijkerman op het trainingsveld een aantal taken van hem overneemt, wil de hoofdtrainer zijn manschappen graag aan het werk zien. Daar werd iets op gevonden!

De trainer stuurde een golfkar XL naar de rand van het trainingsveld en legde zijn krukken in de meer dan ruime laadbak. De Boer is momenteel slecht ter been, maar zittend op het bankje van de golfkar XL alsnog in de gaten houden welke spelers zichzelf opstellen voor Ajax - PEC Zwolle.

De Boer antwoordt standaard dat spelers het zelf in de hand hebben of hij ze opstelt, puur door hun best te doen en inzet te koppelen aan kwaliteit. Het was overigens nog niet heel druk op het veld. Diverse spelers ontbraken nog vanwege het spelen van interlands dinsdagavond.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19532

Gegevens