Ajax en Barcelona eren Cruijff komend weekend tijdens competitiewedstrijd

Bron: ajaxfanzone.nl

Aankomend weekend zullen Ajax en Barcelona weer in actie komen in competitieverband en beide clubs hebben laten weten dat men de overleden Johan Cruijff nogmaals zullen eren. Ajax neemt het zondag op tegen PEC Zwolle terwijl voor Barcelona aankomende zaterdag El Clasico op het programma staat.

FC Barcelona zal in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid spelen in shirts met de tekst ‘Gràcies Johan’, wat ‘Bedankt Johan’ betekent. Tevens zullen de toeschouwers in Camp Nou ook deze tekst tonen met behulp van bordjes, zal er een minuut stilte in acht worden genomen, worden er videobeelden van Cruijff getoond op de grote schermen en zijn alle levende oud-voorzitters uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze wedstrijd. Ook de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle zal in het teken staan van het overlijden van Cruijff al is de precieze invulling nog niet bekendgemaakt. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Bron: Twitter

Likes(70)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/30/ajax-en-barcelona-eren-cruijff-komend-weekend-tijdens-competitiewedstrijd/

Gegevens