Dijks: “Het was een dubbel gevoel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell Dijks keert zondagmiddag terug bij de club waar hij vorig jaar speelde. Een goed seizoen bij Willem II leverde hem een terugkeer bij Ajax op. Zijn jaar in Tilburg heeft hem goed gedaan, zo vertelt de verdediger op de website van Willem II: “Voor mij als voetballer was het belangrijk dat ik in dit jaar veel ervaring heb opgedaan. Ik kreeg veel vertrouwen van de trainer en dat deed me goed (als mens en als voetballer). Ik ben dat jaar op mezelf gaan wonen en daardoor heb ik mezelf ook op andere vlakken ontwikkeld.”

Dijks bewaart goede herinneringen aan afgelopen seizoen, met name aan zijn eerste wedstrijd: “Dat was direct het hoogtepunt. We wonnen toen met 1-2 in de Kuip van Feyenoord, dat was geweldig.” Met Kostas Lamprou, Jurgen Streppel en Frank van der Struijk heeft hij nog zo nu en dan contact. “Ik volg Willem II nog altijd op de voet”, aldus Dijks.

Toch is hij blij om nu terug te zijn bij Ajax: “Het was een dubbel gevoel, maar ik ben blij met mijn beslissing. Het voelt goed om weer bij mijn oude club te zijn en ik leer heel veel. Dit seizoen heb ik me goed ontwikkeld en ik hoop die lijn door te zetten.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/dijks-het-was-een-dubbel-gevoel/