Jong Ajax voor de tweede keer op rij onderuit

Een reeks van vier overwinningen op rij van Jong Ajax werd vorige week beëindigd door FC Eindhoven. Vrijdagavond gingen de beloften opnieuw onderuit, tegen Telstar werd het 4-2. Al binnen een halfuur stond Jong Ajax met 2-0 achter door goals van Tissoudali en Ajnane. Zivkovic speelde de volle negentig minuten voor de Amsterdamse beloften, maar wist op geen enkele manier uit te blinken.

Met die stand gingen de teams ook de rust in. Na rust werd het eerst nog 3-0 voordat Jong Ajax zelf aan scoren toe kwam. Via een eigen doelpunt van Telstar kwam Jong Ajax vervolgens weer een beetje terug in de wedstrijd. Even later bracht El Mahdioui met een knal de spanning helemaal terug in de wedstrijd: 3-2.

Er waren toen nog bijna twintig minuten te spelen, maar al snel maakte Tissoudali met zijn tweede goal van de avond een einde aan de illusies van Jong Ajax. Door de nederlaag zakt Jong Ajax naar de tiende plaats op de ranglijst.

// < ![CDATA[// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>