Win kaarten voor Ajax - Molde FK!

Bron: www.ajaxlife.nl

Het antwoord van de prijsvraag staat op de foto. © Pro Shots

Er is niets vervelenders dan afhankelijk zijn van iemand anders. Laat dat nou net de situatie zijn waarin Ajax verzeild is geraakt. De Ajacieden moeten zelf winnen van Molde FK en dan maar hopen op goede berichten uit Istanboel. Wij hebben gewoon een prijsvraag!

Het kan donderdag een historische avond worden in de Amsterdam Arena. Als het alsnog lukt om de volgende ronde van de Europa League te bereiken, gaat het dak eraf. En dus kun je je maar beter goed voorbereiden. Door in bezit te geraken van kaartjes bijvoorbeeld.

We kennen de situatie andersom vrij goed, met dank aan een knipogende Kroaat. Toen dachten we allemaal dat Ajax door zou stoten, om er uiteindelijk uit te vliegen. Laat het nu dan maar andersom zijn. Wie weet overtreffen de houthakkers van Celtic zich tegen Fenerbahçe...

Al onze hoop is er tenminste op gevestigd. En of die hoop dan ijdel blijkt? We merken het wel. Er zit niets anders op. Laten wij vooral ons best doen om Ajax donderdag naar een overwinning te schreeuwen, dan merken we rond het eindsignaal wel wat een eventuele driepunter waard is.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18814