Jong Ajax sluit in Waalwijk doelpuntrijk duel winnend af

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-5 van RKC Waalwijk gewonnen. In het doelpuntrijke duel in Waalwijk scoorden Clement, Cerny, Muric en El Azzouzi (2) voor de bezoekers.

De beloften van Ajax begonnen in het Mandemakers Stadion uitstekend aan de wedstrijd. Dit leidde na een klein half uur spelen tot een verdiende voorsprong: 0-1. Pelle Clement kopte van dichtbij binnen. Een aantal minuten later was het opnieuw raak voor de Amsterdammers. Ditmaal schoot Vaclav Cerny de bal goed binnen bij de eerste paal. In de resterende tien minuten voor rust wisten Zakaria El Azzouzi en Robert Muric ook het net te vinden. Beide aanvallers rondden een mooie aanval goed af, waardoor Jong Ajax met een comfortabele 0-4 tussenstand de rust in ging.