De Boer: “Hebben het niet meer in eigen hand”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond staat Celtic – Ajax op het programma en daarom schoven Frank de Boer en Nemanja Gudelj gisteren samen aan voor een persconferentie. De conclusie: “Het wordt verschrikkelijk lastig.”

Drie punten uit vier duels werden er tot nu toe slechts behaald, waardoor Ajax afhankelijk is geworden van de resultaten van Fenerbahçe. Daarnaast moet Ajax zelf vanavond winnen van Celtic. De Boer had er niet op gerekend dat Ajax in deze situatie terecht zou komen: “Na de loting had ik aanvankelijk zeker op zeven punten uit alleen al de thuisduels gerekend.” De trainer houdt echter hoop: “We hebben onze verwachtingen bij moeten stellen, maar ik vind nog steeds dat we deze poule moeten overleven.”

Maar de trainer besefte ook dat Ajax afhankelijk is van de resultaten van andere wedstrijden: “We moeten allebei winnen om nog uitzicht te houden op de volgende ronde. En dan nog hebben we niets in eigen hand. We moeten hopen dat Molde op het eigen kunstgras goed zijn best doet tegen Fenerbahçe. Maar dan nog moeten wij de komende twee duels winnen. En dat is de afgelopen vier Europese wedstrijden al lastig genoeg gebleken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/de-boer-hebben-het-niet-meer-in-eigen-hand/