Jong Ajax verliest in slotfase van MVV

Jong Ajax heeft het thuisduel met MVV in de slotfase met 0-1 verloren. Hoewel Ajax lange tijd de betere ploeg was, kreeg het aan het eind van de wedstrijd de deksel op de neus. In de laatste minuut van de officiƫle speeltijd maakte Thomas Verheijdt de winnende goal.

Beide ploegen hadden in de beginfase moeite met opstarten. Van de Beek kreeg in de 18e minuut de eerste kans. Na een fraaie aanval eindigde de bal naast het doel. Ook Robert Muric liet zien wat hij in huis had. Hij had twee keer de kans om Jong Ajax op een voorsprong te zetten maar MVV wist beide keren te redden. De poging van Hendriks in de 30e minuut was de grootste kans van de eerste helft. Zijn kopbal werd gekeerd en zijn intikker werd tegengehouden. Een corner was het resultaat.