Jong Ajax pakt nu zelf eens punt in laatste minuut

Jong Ajax heeft deze avond op De Toekomst met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Oss.

Jong Ajax was de betere ploeg, maar tegen de verhouding in kwam de ploeg uit Oss toch op een 0-2 voorsprong onder andere door een makkelijk gegeven penalty. Zes minuten voor tijd scoorde Hendriks via een penalty de aansluitingstreffer en in de laatste minuut zette invaller El Azzouzi de 2-2 eindstand op het bord. FC oss speelde de laatste 20 minuten met 10 man nadat De Vogel na een smerige overtreding de rode kaart kreeg.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Lartey Sanniez, Mirani (79 El Azzouzi), Dankerlui (90 Vissie); Clement, Bakker, Warmerdam; Muric, Hendriks, Acolatse.

Forum: Jong Ajax

The post Jong Ajax pakt nu zelf eens punt in laatste minuut appeared first on AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..