KNVB: ‘Kans dat eerste speelronde Eredivisie deels wordt geschrapt’

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB laat vandaag in een officieel statement weten dat de kans bestaat dat er veel wedstrijden uit de eerste speelronde van de Eredivisie zullen worden geschrapt vanwege de aangekondigde acties van de politie.De KNVB gaat komende dagen in gesprek met de burgemeesters van steden die het betreft.

‘Wij betreuren deze gang van zaken en houden er serieus rekening mee dat er een aantal wedstrijden niet door kunnen gaan in de eerste speelronde. Daarom zullen wij in gesprek gaan met de burgemeesters van steden die het betreft en zij zullen dan ook het laatste woord hebben. De wedstrijden die afgelast worden zullen volgende week, doordeweeks, worden ingehaald. Wij hopen dan wel op medewerking van de politie want anders ontstaan er hele vreemde situaties waarbij wedstrijden op een woensdagmiddag zeker niet zijn uitgesloten’, aldus directeur Gijs de Jong van de KNVB. Inmiddels is bekend dat bij AZ – Ajax ook acties worden gehouden door de politie en dat de wedstrijd waarschijnlijk niet door zal gaan.

Bron: KNVB

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/08/03/knvb-kans-dat-eerste-speelronde-eredivisie-deels-wordt-geschrapt/

Gegevens

Onderwerpen: Eredivisie, KNVB, Afgelasting
Tags: Nieuws