Jonk: ‘Keuze Malen is teleurstellend; Door met jongens die er wel in geloven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Jeugdspeler Donyell Malen maakte enkele dagen geleden bekend de overstap naar Arsenal te maken (zie eerdere berichten). De zaakwaarnemer van de pas 16-jarige Malen is de omstreden Mino Raiola, die jeugdspelers in het verleden al vaker een overstap naar het buitenland liet maken. De jonge spits kon de verleiding van een aanbieding van de Londense club uiteindelijk niet weerstaan.

Wim Jonk vindt dat Ajax er alles aan heeft gedaan om Malen voor Ajax te behouden. ‘Wij hebben Donyell een uitstekende aanbieding gedaan en een duidelijk ontwikkelingsplan voorgelegd. Als de speler dan toch een andere keuze maakt, dan is dat teleurstellend. Want de potentie is duidelijk en de kansen zullen komen bij Ajax. Wij gaan door met de jongens die daar wel in geloven’, aldus Jonk tegenover Voetbal International. Malen speelde afgelopen seizoen in Ajax B1. Hij zou komend seizoen aansluiten bij de A-junioren, ondanks dat hij nog tweedejaars B-junior was.

Bron: VI.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/30/jonk-keuze-malen-is-teleurstellend-door-met-jongens-die-er-wel-in-geloven/

Gegevens

Spelers: Wim Jonk
Tags: Nieuws
Clubs: Arsenal, AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Mino Raiola