Klaassen denkt nog niet aan volgende stap in carrière

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen mag dit seizoen de aanvoerdersband dragen en is daarmee één van de belangrijkste spelers van Ajax. Bepalende spelers als Depay, Wijnaldum en Clasie verkasten deze zomer naar het buitenland maar Klaassen denkt nog niet aan een vertrek. “Ik ga zeker nog niet weg. Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben met leren. En ik heb het prima naar mijn zin. Ajax is mijn club,” vertelt hij in een interview met Helden.

Klaassen richt zich nu op een seizoen bij Ajax, waarin hij kampioen wil worden. Als grootste concurrent ziet hij de kampioen van afgelopen jaar. “Ik denk dat PSV altijd wel een concurrent is. Verder is het moeilijk in te schatten. Feyenoord is natuurlijk een club die graag mee wil doen. Ik denk dat gedurende het seizoen moet blijken wie echt om de prijzen gaan spelen.”

Wanneer Ajax dit jaar kampioen wordt betekent het niet meteen dat de 22-jarige vertrekt. “Als we kampioen worden, ja, dan zijn we kampioen. Maar dat wil dan nog niet per se zeggen dat het tijd is om een volgende stap te maken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-denkt-nog-niet-aan-volgende-stap-in-carriere/

Gegevens