Dag 1: Ajacieden komen aan in Oostenrijkse bergen

Bron: www.ajaxlife.nl

Er is werk aan de winkel voor De Boer. Veel werk.© Pro Shots

Voor de vierde keer sinds 2010 kiest Ajax ervoor zijn tenten op te slaan in de Oostenrijkse bergen. Of, nou ja, tenten... De selectie verblijft de komende zes dagen in een alleraardigst hotel. En er is ook een fotograaf in de buurt, dus we zijn deze week verzekerd van fijne plaatjes.

De Ajacieden verblijven om precies te zijn in het dorp Neustift. Als je dat wilt opzoeken op de kaart valt het aan te raden om de zoektocht te starten in de buurt van Innsbruck. Dat is dan ook het vliegveld waar de selectie voet aan de grond zette.

Vanaf Innsbruck is het met de bus niet ver naar Neustift. De meeste spelers hebben al wel een keer eerder de berglucht hier opgesnoven en zij weten dus al wat ze te wachten staat. Maar zoals altijd met een trainingskamp zijn er ook nieuwkomers: Vaclav Cerny en Mauro Savastano dit keer.

De eerste training staat maandagmiddag op het programma, maar er zijn alvast foto's beschikbaar van de aankomst. En de fotograaf van dienst heeft een rondje gemaakt door het hotel, zodat we een impressie krijgen van het verblijf van de Ajacieden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17737

Gegevens