Van der Sar: ‘Selectie voor komend seizoen al dit seizoen rond hebben’

Bron: ajaxfanzone.nl

Als het aan Ajax-marketingdirecteur Edwin van der Sar ligt, dan moet Ajax de selectie voor het seizoen 2015-2016 al tijdens de lopende jaargang rond hebben. De kans is namelijk levensgroot dat Ajax de competitie als tweede afsluit. “En dus zullen we voorrondes moeten gaan spelen in de Champions League”, aldus Van der Sar in de jubileumuitgave van ELF Voetbal Magazine.

Die voorrondes worden eind juli, begin augustus, gespeeld. “Dan is een goede voorbereiding voor Frank de Boer superbelangrijk, zodat hij de jonge spelers en nieuwe aanwinsten zo snel mogelijk up to speed kan krijgen”, zo concludeert de voormalig Ajax-doelman. Aanwinsten moeten snel worden ingelijfd: “Des te sneller kunnen zij zich aanpassen aan het Ajax-systeem. Daarom is er het streven om de selectie al tijdens de nu nog lopende competitie rond te krijgen. Als we de juiste speler weten te vinden, dan is het geld aanwezig om eventueel een aankoop te doen.”

Het volledige interview met Van der Sar is te lezen in het extra dikke jubileumnummer van ELF Voetbal Magazine.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/03/05/van-der-sar-selectie-voor-komend-seizoen-al-dit-seizoen-rond-hebben/

Gegevens