Sana neemt met filmpje afscheid van supporters

Bron: www.ajaxlife.nl

Grote kans dat Tobias Sana niet naar de middenstip wordt geroepen om afscheid te nemen van de Ajaxsupporters. Daarom nam Sana het heft in eigen handen. De Zweed vervolgt zijn loopbaan bij Malmö FF, maar is blij dat hij Ajax heeft mogen dienen.

Soms komen er spelers naar Ajax die je het beste gunt, maar die het op langere termijn simpelweg niet waarmaken. Aan de aanvaller zelf lag het niet. Goedlachs, vriendelijk, behulpzaam. En Sana maakte iets los bij de supporters. Grappig is dat altijd.

“Ik draag deze video op aan mijn supporters en iedereen bij Ajax. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd die ik heb gehad en zal jullie altijd meedragen in mijn hart,” aldus Sana, die een vriend een filmpje in elkaar heeft laten zetten.

Ajacieden die al iets langer meelopen krijgen misschien flashbacks naar de 'Victor Sikora Movie', die tegenwoordig helaas de status privé heeft. Daarom kunnen we 'm niet met u delen. Hopelijk maakt Sana terug in Zweden een doorstart en hervindt hij het plezier in het foebele.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16867

Gegevens