Victor Sikora

Uit het Oog: 'Het kwam er gewoon niet uit'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 29 Victor Sikora, de behendige buitenspeler die nooit zijn potentie kon waarmaken.

In de zomer van 2002 werd de in Deventer geboren Victor Sikora voor een slordige vier miljoen naar Ajax gehaald. De vleugelspits had bij Vitesse indruk gemaakt en had inmiddels een paar interlands achter zijn naam staan. Sikora was de enige, dure aankoop die zomer, waardoor iedereen meteen extra op hem lette.

[Column Pushkin] Volgens Victor S.

Bron: www.ajaxtotaal.nl

“Shit Players!” schalde over het veld.  Het was Zlatan Ibrahimovic die Victor Sikora en Wesley Sonck met een luide kreet op hun nummer zette. De zoveelste eentwee op de training was verpest door een slechte aanname van de linksbuiten en de Zweed hield het niet langer. Beteuterd keek het tweetal niet in staat om wat terug te zeggen. De woorden gingen door merg en been. Het kwam ook niet meer goed.

Nieuws: Winnaars kaarten Ajax - sc Heerenveen bekend!

Bron: www.ajaxlife.nl

Niet minder dan vierhonderd goede antwoorden mochten wij ontvangen naar aanleiding van onze prijsvraag voor Ajax - sc Heerenveen. Aegon stelde 36 kaarten voor de hoofdtribune beschikbaar. Daar werd een moeilijke vraag aan gekoppeld - Victor Sikora was de omschreven speler - en de achttien winnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen met daarin het goede nieuws. Jubelen mag in de doorklik.

Subscribe to Victor Sikora