Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - Vitesse

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is het einddoel.© ProShots

Ajax wil na de winterstop actief zijn in drie competities. De eredivisie zal het niet zo snel uitgegooid worden, dus dat zit wel snor. Het balletje van Ajax gaat maandag in de bak voor de loting van de Europa League, dus ook die kunnen we afvinken. Nu nog verder in het KNVB-bekertoernooi, dan is het winterdoel behaald.

Dat moet donderdag 18 december gebeuren als Vitesse in de achtste finales naar de Amsterdam Arena komt. En jij kunt erbij zijn. De wedstrijd begint om 20.45 uur.

Zoals bij elke thuiswedstrijd zoeken we twee ballenjongens/-meisjes en vier vaandeldragers die bij de opkomst van de spelers met de Ajaxvlag het veld oplopen. Maar dat is niet alles, voor Ajax - Vitesse zoeken we ook nog vier vaandeldragers die met de vlag van de bezoekers willen lopen. Dat doe je wel gewoon in Ajaxkleding.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: onderstaande vraag goed beantwoorden. Dit kan door het formulier in te vullen. Dat kan tot en met zondag. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16693