Ajax A1 boekt sensationele zege in Parijs

De openingsfase was in het voordeel van de A1 van Ajax, maar ondanks kansen voor beide ploegen bleef het 0-0. Na 25 minuten was het echter raak voor de Amsterdammers. Vaclav Cerny kon vrij de 0-1 tegen de touwen schieten en faalde hier niet in. Tien minuten later stond het 0-2, toen El Azzouzi een mooie actie van Nathan Leyder promoveerde tot een doelpunt.

Diezelfde El Azzouzi had iets later de 0-3 op zijn schoen, maar hij zag zijn schitterende stiftpoging net niet doel treffen. Zodoende ging Ajax met een voorsprong van 0-2 de rust in. Net na de rust kwam PSG echter op 1-2, maar El Azzouzi zette zijn zijn ploeg wat later alweer op 1-3. Een mooie pass van Carel Eiting lag vervolgens aan de basis van de 1-4 van Abdelhak Nouri, maar het was ook weer in een mum van tijd 2-4.