Suarez gaat niet juichen bij doelpunt en wil ooit terug naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Luis Suárez zal, indien de mogelijkheid zich voor doet, terug keren bij Ajax, zo verteld hij dinsdagavond tijdens de persconferentie van Barcelona, waarbij hij aanschoof naast Luis Enrique. “Ik houd van Ajax en van de stad Amsterdam, zou hier best weer willen spelen. We zullen zien of die kans zich in de toekomst voordoet”.

“Nu ik terugkeer in dit stadion, komen er veel herinneringen naar boven. Ik heb hier erg veel geleerd. Dankzij Ajax is de droom om in de Champions League te spelen werkelijkheid geworden. Op sportief en persoonlijk gebied. Na twee wedstrijden wacht ik nog op mijn eerste goal voor Barcelona. Als het lukt is het mijn eerste goal voor deze club, dus ik zou het uit willen schreeuwen. Maar uit respect voor Ajax zal ik dat niet doen. Dat zou niet netjes zijn tegenover de supporters van Ajax.”

Suarez is nog altijd kritisch op zichzelf: “Ik moet nog beter worden, iedereen weet hoe mijn eerste maanden bij mijn club zijn verlopen. Maar dat komt wel als ik wat wedstrijden in de benen heb”.

Bron: Voetbalzone

Likes(1)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/11/04/suarez-gaat-niet-juichen-bij-doelpunt-en-wil-ooit-terug-naar-ajax/