B1 wint overtuigend, B2 onnodig gelijk

12.30 uur | Ajax B2 - Vitesse B2 3-3De B2 kwam al na acht minuten op voorsprong via een strafschop, die werd gegeven doordat Justin Kluivert in de zestien gehaakt werd. Lars Kramer benutte het buitenkansje, maar zeven minuten later trok Vitesse de stand gelijk. Toch gingen de jonge Ajacieden met een voorsprong de rust in, omdat Kluivert in de 35ste minuut koel afrondde na een geweldige actie van Anderson Lopez.

Kort na de rust kwam Vitesse weer op gelijke hoogte, ditmaal door Levi van der Spek. Even hierna was de goed spelende Lopez goed voor de 3-2, maar het bleek niet genoeg voor de B1. Vlak voor het einde van de wedstrijd verzorgde de gasten namelijk nog, voor de derde keer op de middag, de gelijkmaker, waardoor beide ploegen het moeten doen met een punt.Opstelling B2: Te Duits; Kramer, Hoogenhout, Botman, Jessurun; Zerrouki, Bel, Benninga; Lopez, El Azrak, KluivertWissels B2: Bouman, Kaars, Van der Linde, Muringen, Fofana, Halou