Ballenjongens, vaandeldragers voor Ajax - PEC Zwolle

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit is in zijn periode als trainer bij Ajax.© ProShots

Ja, goed, nou. Je kunt Ajax - PEC Zwolle een topper noemen. Als je kijkt naar de ranglijst is dat zelfs niet zo heel gek. Ajax en PEC staan gedeeld eerste met PSV. Maar als je kijkt naar de historie, gaat het misschien wat ver om het een topper te noemen.

Een oud-trainer van Ajax en PEC zou het misschien wel ranglijstjournalistiek noemen. Een variant op zijn uitspraak over scorebordjournalistiek. Maar goed, topper of niet, het wordt weer eens tijd dat Ajax weer eens wint van Zwolle. Dat lukte in de laatste drie wedstrijden tegen de ploeg van Ron Jans niet.

Voor de wedstrijd tegen PEC zoeken we, zoals bij elke thuiswedstrijd, twee ballenjongens of -meisjes en vier vaandeldragers. De wedstrijd staat op zondag 5 oktober op het programma. De aftrap is om 16.45 uur.

Wat moet je doen om te winnen? Heel simpel: onderstaande vraag beantwoorden. Dat kan door het formulier in te vullen. Vul ook even je lidnummer in, zodat we gegevens kunnen controleren. Heb je een voorkeur voor een bepaalde activiteit? Geef dit aan bij het invulveld. De winnaars ontvangen per mail bericht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16271

Gegevens