Ajax casht bij transfer Vermaelen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bij Arsenal kan de Belg niet meer op een basisplaats rekenen, waardoor hij op een vertrek aast. Arsene Wenger, manager van de Londense club, deed Vermaelen onlangs nog een voorstel voor een contractverlenging, maar dat wees de verdediger resoluut af. Aangezien zijn huidige contract nog slechts een jaar door loopt, is een verkoop ook voor Arsenal nu de beste optie. Manchester United en Barcelona zijn al concreet voor de international, terwijl uit Italiƫ onder meer Napoli informeerde bij het management van Vermaelen.

Diverse Spaanse en Engelse media meldden deze week dat Arsenal een bod van tien miljoen euro uit Barcelona af heeft gewezen. Een eerder bod van Manchester United zou niet door de Londense keuring zijn gekomen, aangezien Arsenal de speler niet aan een concurrent wil verkopen. Ook voor Ajax valt het te hopen dat Vermaelen geen transfer binnen de Premier League maakt, aangezien het dan kan fluiten naar de opleidingsvergoeding.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/80683/ajax-hoopt-op-internationale-transfer-vermaelen.html