Argentinië – Bosnië-Herzegovina: Kan Lionel Messi sterk beginnen met doelpunten? (16 juni)

Bron: www.nieuwslog.nl

Lionel Messi, beoogd ’s werelds beste voetballer, heeft dit seizoen niet zijn beste seizoen gespeeld bij FC Barcelona. Deze zomer gaat hij met zijn land Argentinië een poging wagen om zijn teleurstellende seizoen glans te geven. Het zou zijn carrière bekronen, wanneer hij aan het einde van het toernooi met de cup in zijn handen staat. Argentinië opent op 16 juni tegen tegen Bosnië-Herzegovina. Argentinië is favoriet. Maar hoe zit het met Lionel Messi?

De man, die vier maal op rij de Gouden Bal won, is aanvoerder van de Argentijnse ploeg. Voor tijdens het WK is hij volgens bookmaker Unibet de grootste kanshebber om topscorer van het toernooi te worden (8.00). Neymar, zijn ploeggenoot in Barcelona, volgt hem met een notering van 11.00. Maar Lionel Messi is absoluut de favoriet om de Gouden Schoen te winnen tijdens dit WK. Je kunt echter op veel meer wedden bij dit WK 2014.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236649-argentinie-bosnie-herzegovina-kan-lionel-messi-sterk-beginnen-met-doelpunten/

Gegevens