‘Veltman in de belangstelling van Napoli’

Bron: ajax1.nl

Joël Veltman staat, net als Daryl Janmaat, in de belangstelling van het Italiaanse SSC Napoli. Dat weet Goal.com althans te melden. Veltman en Janmaat worden op het aanstaande WK in Brazilië dan ook extra in de gaten gehouden.

Napoli zou bovendien al diverse keren op de tribune hebben gezeten voor de 22-jarige centrumverdediger van Ajax. Veltman brak dit seizoen namelijk definitief door bij de Amsterdammers. De Velsenaar voldoet daarnaast aan het profiel waar Rafael Benítez, de hoofdtrainer van Napoli, interesse in heeft. Volgens de scoutingsrapporten is Veltman sterk, bezit hij leiderscapaciteiten en heeft hij een goede timing.

Ook het prijskaartje van de jongeling zou gunstig zijn. Want ondanks dat Veltman eind maart zijn contract tot medio 2018 verlengde, kost de verdediger waarschijnlijk niet meer dan tien miljoen euro.

Maar Napoli wacht voor nu eerst het WK in Brazilië af, om te kijken hoe Veltman daar presteert. Toch kan het zomaar zijn dat de verdediger hier maar weinig in actie komt. Hij zit namelijk niet bij de eerste elf van bondscoach Louis van Gaal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/veltman-in-de-belangstelling-van-napoli/