Muricsoap gaat verder: talent duikt op in Amsterdam

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hoewel het niet officieel duidelijkheid biedt is het wel interessant om te melden.  Kroatisch toptalent Robert Muric laat vandaag via instagram weten in Amsterdam te zijn. Of dat verder ook betekent dat het jonge talent met Ajax contact heeft gehad is niet duidelijk.

Muric staat al enige tijd in het zoeklicht van Ajax maar er verschenen al snel beren op de weg door contractproblemen en concurrentie.  Berichten dat een deal van Muric naar Ajax rond zou zijn enkele maanden terug bleken uiterst prematuur. Allereerst was er zijn club Dinamo Zagreb die bij monde van voorzitter Mamic dwars ging liggen door het jeugdcontract niet te erkennen. Kamp Muric weigerde en spande een rechtszaak aan tegen Dinamo Zagreb. De club nam op haar beurt maatregelen en het talent mag sinds enkele maanden niet meer trainen bij zijn club.Vervolgens was er ook concurrentie want Bayern München kwam om de hoek. De Duitsers nodigden het talent prompt als eregast uit tijdens een Champions League duel. De club uit Beieren is net zoals Ajax zeer geïnteresseerd in de diensten van de Kroaat.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/05/09/muricsoap-gaat-verder-talent-duikt-op-amsterdam/