Mogelijk Feyenoorders in volle ArenA

Bron: ajax1.nl

De Rotterdamse politie houdt er rekening mee dat er niet alleen Ajax-fans plaats zullen nemen op de ArenA-stoeltjes tijdens de klassieker in de beker woensdagavond. Feyenoordfans, die wegens rellen in het verleden niet welkom zijn in Amsterdam, hebben volgens de politie kaarten  bemachtigd. Aangezien het uitvak niet beschikbaar is gesteld voor hen acht de politie de kans groot dat de Rotterdammers plaats zullen nemen op de thuistribunes, aldus RTV N-H.

De Eredivisiekraker tussen Ajax en PSV leverde afgelopen zondag al een uitverkochte ArenA op, maar toen zat het uitpubliek nog gewoon in het voor hen bestemde vak. Hetzelfde lijkt morgen niet te gebeuren tijdens het bekertreffen. Gisteren, twee dagen voor de wedstrijd, waren er nog slechts duizend kaarten in de omloop, zo meldt Ajax op zijn website. Als er dus Feyenoorders naar de ArenA komen, kan dat gevaarlijke situaties opleveren.

Afgelopen zondag kwamen de Feyenoordfans nog in opspraak, toen ze in gevecht raakten met supporters van FC Utrecht. De klassieker in de beker wordt woensdagavond om 20.45 afgewerkt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/mogelijk-feyenoorders-in-volle-arena/