Denswil blij voor Veltman: ”Hij verdient het ook”

Bron: ajax1.nl

Het zijn mooie tijden voor Ajax-verdedigers Stefano Denswil en Joël Veltman. Denswil bereidt zich met Jong Oranje voor op de interlands tegen Jong Slowakije en Jong Frankrijk, terwijl Veltman zelfs voor het ‘grote’ Oranje is geselecteerd. Toch is Denswil alleen maar blij voor zijn collega centraal achterin bij Ajax.

 ”Ik ben niet jaloers, hoor”, laat Denswil weten tegenover NUsport. “Ik heb Joël meteen gefeliciteerd. Joël en ik spelen al sinds de B-junioren van Ajax samen achterin. Mooi dat hij nu al de stap naar Oranje kan maken. Dat verdient hij ook. Joël doet het fantastisch.”

Bondscoach Louis van Gaal liet vrijdag op de persconferentie echter weten dat hij ook overwoog om Denswil op te roepen. Dit kwam voor de jongeling als een verassing. ”Wel een beetje ja. Het is vooral mooi dat de bondscoach me in de gaten houdt. Dat geeft aan dat ik goed bezig ben bij Ajax. Er valt natuurlijk nog genoeg te verbeteren. Maar als ik deze lijn doorzet, denk ik dat ik de stap naar Oranje nog wel een keer zet. Ja, mijn tijd bij Oranje komt nog wel.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/denswil-blij-voor-veltman-hij-verdient-het-ook/